Επιστολή Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μεϊμαράκη για το ΠροσυνέδριοΑγαπητή/έ Σύνεδρε,

Όπως έχει ανακοινωθεί, το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Metropolitan Expo – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»).

Με σεβασμό στην ιστορία της Ελλάδας και της παράταξης, είναι καθήκον μας να είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με το βλέμμα στις μάχες που έρχονται.

Στην πιο δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει κρατήσει τη χώρα όρθια. Και -το κυριότερο- έχει εφαρμόσει απαρέγκλιτα το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα, ενισχύοντας τους πολίτες όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων.

Στο δρόμο για το 14ο Συνέδριο, θέλουμε τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες από όλη την Ελλάδα συνοδοιπόρους. Μια εβδομάδα πριν το Συνέδριο, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα στελέχη μας από την Ήπειρο στο Προσυνέδριό μας που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα με θεματική «Για τις επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον» και κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Προσυνέδριο θα διεξαχθεί στο Hotel du Lac Congress Center & Spa, ώρες 10:00 έως 13:00, ενώ η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτοπροσωπίας.

Σε μια Ελλάδα που καθημερινά αλλάζει προς το καλύτερο, έχουμε χρέος να πρωταγωνιστήσουμε και να δώσουμε για ακόμη μια φορά τη μάχη των ιδεών, της αλήθειας και της υπευθυνότητας, όπως αρμόζει στη Νέα Δημοκρατία, όπως αρμόζει σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα που αγαπά τη χώρα του και θέλει να τη δει να προοδεύει.

Σας περιμένουμε όλους.


Ευάγγελος-Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
του 14ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου