Αγαπητή/έ Σύνεδρε,

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια η Ελλάδα, με Κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει πλέον γυρίσει σελίδα.

Η πατρίδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει προκλήσεις άνευ προηγουμένου. Ενωμένοι και με όπλο μας την πίστη στις δυνατότητες του Ελληνισμού, καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια απέναντι σε κάθε απειλή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να την ενισχύσουμε ουσιαστικά, καθιστώντας την πρωταγωνίστρια στις διεθνείς εξελίξεις.

Στη δυσκολότερη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα με το ξέσπασμα της πανδημίας, μείναμε δυνατοί και με το δώρο που μας προσέφερε η επιστήμη μέσα από τον εμβολιασμό, επιστρέφουμε βήμα-βήμα στην καθημερινότητά μας με ασφάλεια.

Με το βλέμμα, λοιπόν, στις μάχες που ακολουθούν, αλλά κυρίως με πρώτο μέλημά μας τις επόμενες γενιές, θα πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με σθένος τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις μας.

Στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς που συνδέουν αυτήν την σπουδαία παράταξη με την κοινωνία των πολιτών, αλλά και να συζητήσουμε για την Ελλάδα στην οποία θέλουμε να ζούμε τα επόμενα χρόνια.

Σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά στις εργασίες του Συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Metropolitan Expo – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»). Η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτοπροσωπίας.

Γιατί μας αξίζει μια Ελλάδα που αλλάζει μέρα με τη μέρα προς το καλύτερο.
Μια Ελλάδα για όλους.


Ευάγγελος-Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
του 14ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου